Standard baterija dhe ato rimbushese

Grid View:

Bateri Panasonic V23GA 12volt

€2,50

Bateri Panasonic V23GA 12voltBateri tensioni 12Volt, 52mAh, tipi V23GA / 23AE / GP23A / MS21 / MN21 / A23S / P23GA / 3LR50 / LRV08 / CN23A..

Bateri rimbushese 12V 7A

€17,00

Bateri rimbushese 12V 7AMund te perdoret per vetura te femijeve, siteme te alarmit, UPS dhe shume paisje te tjera.Voltage12 VChemistryLead-AcidCa..

Bateri rimbushese AA 1.2V 2000MAH

€3,00

Bateri rimbushese 1.2V 2000MAHAA 14mm Durchm. 50mm HöheSpannung: 1,2V, Kapazität: 2Ah, Typ: Industriezelle, AA / Mignon / LR06 / R6 / UM3 / 14500, Che..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone