Paisje per Veture

Posedojmë endoskop kamerë me fyt të gjatë, instrumente dhe disa vegla pune të cilat nevojiten  gjate riparimit te pjesëve elektronike:
- Zmadheus tavoline (llup) me dritë,
- Zmadheus për kokë,
- Mikroskop kamerë deri në 200 herë zmadhim,
- Kaçavida,
- Integralla, tranzistora, kondenzatora, dioda e të tjera
- Spray
  e shumë të tjera.

Grid View:
-28%

Adapter per veture 2 x USB 3.1A 12V deri ne 24V

€3,60 €5,00

Adapter per veture 2 x USB 3.1A 12V deri ne 24V5V, DC, 3,1A, 15W, USB-2.0-A-prize, shteku per kontaktor te ndezjes se cigareve ne veture, autobus, kam..

-33%

Adaptor veture 2.1A 5W per telefon dhe tjera

€8,00 €12,00

Adaptor veture 2.1A 5W per telefon dhe tjera / Philips adaptori DLP2359/10  5V, DC, 2,1A, 5,0W, USB-2.0-A, Hyrja: porti I cigareve, Hyrja e tens..

-26%

LED sinjalizus me 9 lloje sinjalesh qe shihen deri ne 15km largsi

€16,00 €21,70

LED sinjalizus me 9 lloje sinjalesh qe shihen deri ne 15km largesi. Kjo drite sinjalizuse qe verehet deri ne 15km, perdoret. per sinjalizim ne rrug..

-17%

Per auto mekanik USB endoskop kamere

€48,00 €58,00

Me kete kamere te vogel e cila eshte e paisun me dritat LED mund te perdoret per vezhgim te vendeve te ngushta ne veture dhe vende te tjera. Poashtu n..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone