Kamera te fshehura, mashtruese

Grid View:
-42%

Kamere e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes

€42,00 €72,00

Kamere profesionale e fshehur ne kuti te senzorit te levizjes. Ideale per vende ku nuk deshironi te shihet kamera si dhe per vezhgime. Professional..

Kamere e fshehte ne forme te baterise me WiFi

€82,00

Kamere e fshehte ne forme te baterise me WiFiProtect your family and safeguard your property with the Wifi Remote Viewing Camera from SendCord[Live St..

Kamere e fshehte ne forme te USB

€66,00

Kjo kamere qe eshte identike me nje USB Stick bene inqizim te mesheft pa u verejt te video dhe audios. Mund te vendoset p.sh. ne tavolin dhe pa u..

Kamere e fshehte ne forme te varses se teshave,

€66,00

Sipas deshires dhe nevojes, ju mund te beni nje termin tek ne dhe ne nje hapsire te posaqme te ua prezantojme ato. - HD Kamere e fshehte ne for..

-49%

Kamere mashtruese dome

€12,00 €23,50

Kjo kamere mashtruese me korrnize profesionale ka te montuar drite te kuqe e cila blinkon dhe jep pershtypjen e nje kamere origjinale. Mbajtesi i saj ..

Mini kamere e fshehur Full HD 1080P

€56,00

Masa paraprakePërpara përdorimit, karta TF duhet të futet në kamerë, përndryshe nuk mund të funksionojë.Cilësimi i kohës duhet të bëhet përpara çdo re..

Mini kamere e fshehur me WiFi, Full HD 1080P

€69,00

Mini kamere e fshehur me WiFi, Full HD 1080PKarakteristikat:Me një kënd shikimi 90 gradë, kamera ofron një zonë të madhe shikimi në dhomën tuaj.Kjo ju..

Mini kamere e fshehur ne forme kubi Full HD 1080P

€62,00

Mini kamere e fshehur ne forme kubi Full HD 1080PKarakteristikat:1. Mini kamera xhepi, mund të përdoret lehtësisht për incizim video në natyrë pa u vë..

-59%

Pasqyre me kamere te fshehur

€70,00 €169,00

This security mirror is ideal to secure your shop in two ways. The mirror can be used to observe corners and corridors, while the built-in hidden came..

Shfaq 1 nga 9 nga 9 (1 Page)
bookmark rocket phone