Alarm me tel dhe pjese percjellese

Grid View:
-13%

Senzor fotooptik tymi/zjarri ABUS

€31,00 €35,50

Senzor fotooptik tymi/zjarri - ABUS Made in Germany,  EN54 i certifikuar.  Product highlights For connecting to alarm systems ..

Senzor i levizjes ABUS

€25,00

Senzor i levizjeve nga firma gjermane Abus. Ky senzore i levizjes kap kendin prej 90 shkalleve dhe varesisht nga lartesia mund te kape hapesiren de..

-14%

Senzor i levizjeve 360 shkalle ABUS

€42,00 €49,00

Senzor i levizjeve 360 shkalle. Ky senzore i alarmit nga firma Gjermane ABUS mundeson vezhgimin ne te gjitha anet. Duke ia shtuar alarmit tuaj..

-15%

Senzor i temperatures MAX, 3C°/MIN / 60C° ABUS

€28,00 €33,00

Ky senzor special alarmi qe monitoron temperaturen eshte i pershtatshem per shtepi, zyre, server room dhe ato vende ku duhet te kontrollohet ngritja e..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone