Senzor

Grid View:

Ngjites I dyanshem per senzora te tymit

€1,60

Me kete ngjites te dyanshem eshte e mundshme qe senzorat e tymit mos te krijohen vrimat ne tavan, por thjesht dhe shpejt te vendosen senzorat e tymit ..

-17%

Senzor - kufizus i kalimit me drite

€47,60 €57,20

Ky senzor me Infra Red mundson aktivizimin e alarmit sapo ju ka hy dikush ne oborr te shtepis, firmes dhe ngjashem.Kjo drite Infra Red nuk shihet me s..

Senzor detektues tymi

€13,00

Senzor detektues tymi Ky senzor tymi ka nje form kompakte dhe eshte i pershtatshem per kontrollim te zjarreve te krijuara ne hapsira te ndryshme. P..

-7%

Senzor i dridhjes per dere ose dritare

€30,80 €33,00

Ky senzor qe lidhet me c´do alarme egzistues, do te siguroni deren, dritaren para se me tentu hajni me thy sepse reagon sapo te kete tronditje. Ndishm..

Shfaq 1 nga 4 nga 4 (1 Page)
bookmark rocket phone