Paisje percjellese per kamera

Grid View:
-65%

Bartes i sinjalit te kameres permes kabllit te internetit UTP deri 500m B/W, deri 300m colour

€7,00 €20,00

Mundeson bartjen e sinjalit permes UTP kabllit deri ne 500m bardh dhe zi, kurse deri 300m me ngjyrna. Eliminates the normally necessary coax cable...

-40%

DVR incizues per ti lidhur 8 kamera

€136,00 €226,00

Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje!! produkti eshte i ri dhe i pa perdorur DVR incizues per ti lidhur 8 kamera,..

-44%

DVR me 4 kanale, USB dhe teledirigjues

€120,00 €216,00

Per shkak te daljes se versionit te ri ne treg 78% zbritje ky produkt eshte i ri i pa perdorur. Me kete DVR incizues jeni ne anen e sigurt. I persh..

Mbajtes per kamere - ngjyre metali

€8,80

Metal bracket for CCTV camera`s. • Max. Weight: 4Kg  • Dimension: 100x260 mm  • Rotation: Universal  ..

Mikrofon per te gjitha kamera

€7,00

Me kete mini mikrofon ka mundesi qe cdo kamere ta paisni me mikrofon. Poashtu sipas deshires dhe nevojes mund te vendoset afer apo larg nga kamera. In..

-73%

Monitorus me 4 kamera me Infra Red per naten

€80,00 €296,00

Ky sistem eshte adekuat per vezhgim neper lokale te ndryshme, shtepi dhe vende te tjera dhe eshte vetem per monitorim, jo inqizim. Ky sistem ka opsion..

PCI-kartel per 4 kamera - ABUS

€70,00

PCI-kartel per 4 kamera - ABUS ..

Perforcues i video sinjalit

€20,00

Me kete pajisje mundesohet  bartja e video sinjalit (fotografise)permes kabllit koaxial ne gjatesi te medha. Perforcon sinjalin 12 dB. Eshte i..

Shperndares profesioanal i 8 kamerave / video sinjaleve

€40,00

Ne kete shperndares 8 portesh mund te lidhen 8 kamera ose video sinjaleve dhe ato veq e veq te aktivizohen. CCTV CAMERA SWITCH  for connectio..

Skype kamere per TV Samsung LED

€121,00

Me kete kamere Skype mund te kontaktoni me te afermit tuaj kudo qe gjinden ata. Instalim i thjeshte dhe i shpejte.  ..

Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Page)
bookmark rocket phone