Drita ekonomike

Grid View:

Llampe e ngrohte kursimtare 4W/GU10

€6,15

Llampe e ngrohte kursimtare 4W/GU10Drita ekonomike / kursimtare i kemi te importuara nga Gjermania dhe Holanda! Keto drita jan shume stabile gjate pun..

Osram LED 4.3W LED LAMP GU10 e bardhe e ftofte

€4,00

Osram LED 4.3W LED LAMP GU10 e bardhe e ftofteDrite LED origjinale OSRAM deri ne 15000 ore pune, koeficinti i madhe ikursimit te energjis A+, deri ne ..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone