Korniza

Grid View:
-24%

Kornize drite per knauf, kuzhine, dollapa etj - 3 vite garancion!

€2,80 €3,70

Kornize drite per knauf, kuzhine, dollapa etj - 3 vite garancion! E pershtatshme per vitrina me xhama ose kuzhina perfundi tabeles se punes,mandej ..

-17%

Kornize drite per kuzhine,dollapa etj - 3 vite garancion!

€3,50 €4,20

Kornize drite per kuzhine,dollapa etj - 3 vite garancion! E pershtatshme per vitrina me xhama ose kuzhina perfundi tabeles se punes. Ne kete korniz..

Kornize llampe per G4 drite LED ose hallogen 12V/max20W

€6,80

Kornize origjinale me 3 vjete garancion! E pershtatshme per vitrina me xhama ose kuzhina perfundi tabeles se punes. Ne kete kornize mund te vendose..

Kornize llampe per G4 drite LED ose hallogen 12V/max20W - 3 vite garancion!

€6,80

Kornize llampe per G4 drite LED ose hallogen 12V/max20W  - 3 vite garancion! E pershtatshme per vitrina me xhama ose kuzhina perfundi tabeles se..

Kornize llampe per GU10 / LED - 3 vite garancion!

€30,00

Kornize llampe per GU10 / LED  - 3 vite garancion!Kjo kornize atraktive per oborr (jashte) dedikohet per kembesor por edhe me veture permbi to. M..

-22%

Kornize llampe per GX53 - 3 vite garancion!

€12,00 €15,40

Kornize llampe per GX53 - 3 vite garancion!Brushed metal wall mount lamp fixture especially for GX53 lamps. Equipped with switch and shiny moveable la..

Kornize llampe per GX53 drite kursimtare - 3 vite garancion!

€7,00

Kornize origjinale me 3 vjete garancion! Kjo kornize moderne dedikohet per drita ekonomike dhe eshte shume atraktive. Kjo kornize funksionon bashk..

Kornize per drite LED ose hallogen - spot alumin - 3 vite garancion!

€15,80

Kornize per drite LED ose hallogen - spot alumin - 3 vite garancion! Korniza alumini spot nga firma Ranex. Mund te vendosen drita me fyte te zakons..

Kornize per drite LED ose hallogen spot e dyfishte.

€28,30

Kornize  per drite LED ose Hallogen spot e dyfishte, Kornize origjinale me 3 vjete garancion! Spot korniza alumini me stil nga firma Rane..

Kornize spot e dyfishte alumini - 3 vite garancion!

€27,60

Kornize spot e dyfishte alumini  - 3 vite garancion! Ranex kornize alumini me stil qe ka madhesi 170x92x23 mm. Punon direkt me rryme 230V (pa ..

Lampe (lluster) me senzor te montuar qe nuk duket senzori

€41,00

Lampe (lluster) me senzor te montuar qe nuk duket senzori..

-23%

Llampe kornize, me funksion te prekjes me 3 vjet garancion

€23,00 €30,00

Llampe kornize, me funksion te prekjes. Kjo llampe e bukur dhizet dhe ndalet me prekje. Mund te vendoset poqa elektrike e zakonshme me fyt E14 deri..

-24%

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W - 3 vite garancion!

€19,00 €25,00

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W  - 3 vite garancion! Ne kete set te bukur eshte e mundshme poashtu te lidhetdritat LED. Korniza..

-24%

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W - 3 vite garancion!

€19,00 €25,00

Set i kornizave per drita LED ose hallogen 50W  - 3 vite garancion! Ne kete set te bukur eshte e mundshme poashtu te lidhet dritat LED. Korniz..

Shfaq 1 nga 14 nga 14 (1 Page)
bookmark rocket phone