Transformator

Grid View:
-31%

Kontrollus i dritave LED RGB

€18,00 €26,00

Me kete paisje mundesohet dirigjimi automatik i ditave LED RGB. Controller + remote for RGB LED rope series. Plug and play version with different l..

-19%

Transformator per drita LED 12VDC 10W

€13,00 €16,00

Trafo special per drita LED. Mundson jeten e gjate te LED dritave. Round shape LED driver 10W 12VDC with constant voltage ideal for small ceiling i..

-36%

Transformator per drita LED 12VDC 6W

€9,00 €14,00

Trafo special per drita LED. Mundson jeten e gjate te LED dritave. Plug type LED driver 12VDC with constant voltage ideal for circumstances where i..

-18%

Transformator rryme per LED 24V/DC 150W

€64,00 €78,00

Trafo special per drita LED. Mundson jeten e gajte te LED dritave. This Waterproof LED Transformer ensures a good lighting effect and a long life s..

-43%

Transformator special rryme 12V DC / 5A per LED Drita shirit 60W

€30,00 €53,00

Transformator special rryme per LED Drita shirit 60W. Po ashtu eshte edhe rezstent ndaj ujit, pra i pershtatshen per Fontana, Pishina dhe ambiente ..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone