Piknik

Grid View:
-23%

Dinamo dhe solar LED ndriqim xhepi

€15,00 €19,40

  Kjo drite hi-tech qe posedon Lithium bateri akumuluse, akumulon energji solare si dhe e ka funksionin e dinamos qe permes litarit me akumulu..

Shfaq 1 nga 1 nga 1 (1 Page)
bookmark rocket phone