Drite nate dhe drite akumuluse

Grid View:

Drite dore LED origjinal Philips deri 180m

€20,00

Kjo dritë dore Philips LED me metal ka një LED të fuqishëm që siguron një ndriçim dhe performancë maksimale.Karakteristikat kompakte dhe ergonomi..

-55%

Drite orientuese LED me automatik ndezje gjate nates 1Watt

€3,00 €6,60

Drite LED me auto ndezje gjate nates   Kjo drite LED mund te vendoset tek dhoma e femijeve, koridore shkallet etj. Kur te fillon te erre..

-29%

Ndricues nate me senzor auto 7W

€9,80 €13,90

Ndricues nate me senzor auto 7W. I pershtatshem per koridore, dhoma te femijeve.Mundeson ndezjen  automatike permes senzorit levizes, ndaljen dh..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone