Bastore dhe Sport Bar

Posedojmë artikuj të ndryshëm si:
- Zërim dhe pjesë përcjellëse, 
- Mixeta të ndryshme për DJ,
- Ndriçim, 
- HDMI Splitter (shpërndarës) të ndryshëm,
- HDMI kablla kualitative deri ne 25m me mundësi vazhdimi deri në 50m,
- Paisje të bartjes së sinjalit HDMI përmes UTP kabllos deri në 100m,
- Mbajtës të ndryshëm për TV deri në 63 inch, 
- Mbajtës për projektor, 
- Kablla koaxial dhe konektor, 
- Konvertor (shëndrrues) të ndryshëm sinjalesh: 
  nga Skart ose Cinch në Koaxial (anten),
  nga VGA (PC ose Llaptop) në HDMI,
  nga VGA (PC ose Llaptop) në Skart ose Cinch,
  nga Skart ne HDMI,
  nga Skart në VGA (PC),
- Kamera vëzhguese dhe alarm
  e shumë të tjera.

061.jpg  062.jpg  067.jpg  068.jpg

Shporta juaj e blerjes është bosh!

bookmark rocket phone