Hotel & Restaurant

Posedojmë artikuj te ndryshëm si:
- Dorëza tushi me ndriçim LED, 
- Gypa tushi kualitativ për peshë deri ne 80kg,
- Zërim dhe pjes përcjellëse,
- Senzor drite, 
- Ndriçim të ndryshëm ekonomik dhe LED, 
- Orë dhe radio të ndryshme për dhoma,
- Mbajtës për TV dhe projektor, 
- Kamera vëzhguese dhe alarm
  dhe shumë e shumë të artikuj të tjerë.

054.jpg  055.jpg  056.jpg  057.jpg  058.jpg  059.jpg  060.jpg  063.jpg  064.jpg  065.jpg  066.jpg

Shporta juaj e blerjes është bosh!

bookmark rocket phone