Kalkulator

Grid View:

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit.

€8,50

Kalkulator - rezistent ndaj sterpikjeve te ujit dhe pluhurit. Plastic cover Material of Keys: Plastic Display method: LCD 12-Digit LC-Disp..

Kalkulator me bord per 15 fleta A4

€18,00

Kalkulator me bord per 15 fleta A4 Kjo paisje kualitative eshte nga firma gjermane Olympia. Kjo paisje mundeson qe te dukeni serioz kur te jeni ..

-16%

Kalkulator me madhesi sa fleta A4

€13,50 €16,00

  Kalkulator me madhesi sa fleta A4 Ky kalkulator eshte nga firma gjermane Olympia dhe ka madhesi sa fleta A4. Poashtu i ka butonat e me..

-33%

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert

€2,70 €4,00

Kalkulator xhepi - ngjyre e kaltert Pocket Calculator 1-Line LC-Display with 8 Digits Battery operation Basic calculation (+, -, x, ./.)..

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze

€4,00

Kalkulator xhepi - ngjyre te zeze   Pocket calculator Metallic housing Key material: Rubber Type of display: LCD 10-digit displa..

Olympia gjerman kalkulator Qe Punon Me Bateri Dhe Solar

€8,00

Kalkulator qe punon me bateri dhe solar   12-digit, 1-line LC display Combined battery/solar cell operation with auto. power off Bas..

Olympia gjerman kalkulator Shkencor Me 2 Linja Ne Display

€9,00

Kalkulator shkencor me 2 linja ne display Scientific Calculator Plastic cover Material of Keys: Plastic Display metho..

Olympia gjerman kalkulator Shkencor Me 240 Funksione te ndryshme

€17,00

Kalkulator shkencor me 240 funksione   Scientific Calculator Plastic cover with high-quality UV-coating Material of Keys: Plastic ..

Shfaq 1 nga 8 nga 8 (1 Page)
bookmark rocket phone