Zerim Shtepie Pasive

Grid View:

Altoparlant per pllafon Ø 180mm

€38,90

Altoparlant nga firma gjermane Monacor me sistem 100-Volt teknik per restorante, lokale, ordinanaca mjeksore e te tjera. Per trashsi 5-22 mm, Ro..

Altoparlant Philips 996580004438

€36,00

 Altoparlant Philips  996580004438 Phiips ideal per lokale te vogla, ne shtepi dhe vende te ndryshme e qe kan nje ze te ngroht dhe kualit..

Altoparlant kualitativ Philips 8OHM 25W per lokale dhe shtepi

€30,00

Altoparlant kualitativ Philips 8OHM 25W per lokale dhe shtepi  ..

Altoparlant Philips 996510062607

€22,00

Altoparlant Philips  996510062607..

Altoparlant Philips 996580001175

€15,00

Altoparlant Philips 996580001175..

Vetem me Porosi

ESP-303/SW Miniature PA speaker system

ESP-303/SW Order-No.: 16.3220   Miniature PA speaker system 100 V PA speaker system of a very compact size 8 cm&nb..

Vetem me Porosi

ESP-303/WS Miniature PA speaker system

ESP-303/WS Order-No.: 16.3230   Miniature PA speaker system 100 V PA speaker system of a very compact size 8 cm&nb..

Vetem me Porosi

ESP-305/SW Miniature PA speaker system

ESP-305/SW Order-No.: 16.3240   Miniature PA speaker system 100 V PA speaker system of a very compact size 13 cm&n..

Vetem me Porosi
Vetem me Porosi

ESP-315/SW 2-way PA wall-mount speaker system

ESP-315/SW Order-No.: 16.2860   2-way PA wall-mount speaker system 100 V PA speaker system with an excellent sound 2-wa..

Vetem me Porosi

ESP-315/WS 2-way PA wall-mount speaker system

ESP-315/WS Order-No.: 16.2870   2-way PA wall-mount speaker system 100 V PA speaker system with an excellent sound 2-wa..

Vetem me Porosi

MKS-248/WS Pair of 2-way wall-mount design speaker systems, 60 W, 8 Ω

MKS-248/WS Order-No.: 13.2050   Pair of 2-way wall-mount design speaker systems, 60 W, 8 Ω High-performance PA ..

Vetem me Porosi

MKS-26/SW Pair of miniature speaker systems, 8 Ω, 10 W

MKS-26/SW Order-No.: 13.2370   Pair of miniature speaker systems, 8 Ω, 10 W For general applications, very small dim..

Vetem me Porosi

MKS-34/SW Pairs of 2-way speaker systems, 30 W, 4 Ω

MKS-34/SW Order-No.: 13.1110   Pairs of 2-way speaker systems, 30 W, 4 Ω Dome tweeter Excellent sound quality Bl..

Vetem me Porosi
Shfaq 1 nga 15 nga 15 (1 Page)
bookmark rocket phone