Komplet sisteme zerimi

Grid View:

Komplet i 2 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues i fuqishëm zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.

€155,00

Komplet i 2 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues i fuqishëm zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.Ky sistem mund të përdoret për shtëpi, lokal, në zy..

Komplet i 2 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.

€140,00

Komplet i 2 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.Ky system mund të përdoret për shtëpi, lokal, në zyre për muzi..

Komplet i 2 altoparlantëve Philips, 1 Subwoofer Philips dhe 1 përforcues zëri me daljet 2.1

€150,00

Komplet i 2 altoparlantëve Philips, 1 Subwoofer Philips dhe 1 përforcues zëri me daljet 2.1Ky set është ideal për shtëpi, zyre, apo edhe për loka..

Komplet i 4 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.

€200,00

Komplet i 4 altoparlantëve (PHILIPS) dhe përforcues zëri me Bluetooth, AUX, USB MP3 etj.Ky system mund të përdoret për shtëpi, lokal, në zyre për muzi..

Komplet i 4 altoparlantëve Philips, 1 Subwoofer Philips dhe 1 përforcues zëri

€210,00

Komplet i 4 altoparlantëve Philips, 1 Subwoofer Philips dhe 1 përforcues zëriKy set është ideal për shtëpi, zyre, apo edhe për lokal të vogë..

Përforcues zëri me dalje 2.1

€58,00

Përforcues zëri me dalje 2.1Posedon portin IN cinch ose me adapter AUX dhe mund të lidhet me llaptop/PC, me resiver kablloviku, me telefon përmes..

Shfaq 1 nga 6 nga 6 (1 Page)
bookmark rocket phone