Te tjere

Grid View:
-28%

2 Cope - Mbajtes per altoparlant deri ne 15kg

€15,00 €20,70

2 Cope - Mbajtes univerzal per altoparlanta te ndryshem dhe fleksibel qe mundeson montimin e altoparlantave ne tavan ose ne muri. Eshte levi..

Vetem me Porosi

Altoparlant IT20 16.0660

Altoparlant IT20 16.0660Weatherproof horn speaker 100 V line technique Weatherproof and IP66 tested Protected against powerful wate..

Digital Surround wireless(pa tel) cdo kund

€131,00

Me kete paisje mund te kycen surround  altoparlantat kudo pa tel. Nese ekziston sistemi Dolby Surround, mirepo nuk ka mundesi te bartet kablli de..

Vetem me Porosi
Vetem me Porosi

ESP-50AB/WS

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual, pasi qe mund te kete ndryshime. PA A/B wall speaker, ..

Vetem me Porosi

ESP-50EN/WS

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual, pasi qe mund te kete ndryshime. PA wall speaker, with..

Vetem me Porosi

ESP-62/WS

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual, pasi qe mund te kete ndryshime. PA wall speaker, with..

Vetem me Porosi

IT-115

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Weatherproof horn speaker 100 V line technique Weatherproof and IP66 tested Protected ag..

Vetem me Porosi

IT-20

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Weatherproof horn speaker 100 V line technique Weatherproof and IP66 tested Protected ag..

Vetem me Porosi

IT-32EN

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual, pasi qe mund te kete ndryshime. Weatherproof horn speakers..

Pranuesi wireless (pa tela) i audio sinjalit

€78,00

Me kete paisje shtes, mund te lidhen edhe altoparlanta te tjere pa kablla. Kjo paisje funksionon me artikullin qe ka kodin : 7765617..

Shtek per altoparlant

€4,40

Prize muri per 1 ose 2 altoparlanta. Lidhja e altoparlantave eshte e leht dhe e shpejt permes Klipp-Fix-System. Dedikohet per kabell trashsi deri ne 2..

Shfaq 1 nga 12 nga 12 (1 Page)
bookmark rocket phone