Perforcues Zeri

Grid View:
Vetem me Porosi

Perforcues zani gjerman Monacor me 5 zona

Perforcues zani  gjerman Monacor me 5 zona   5-zone mono PA mixing amplifiers 5 zones, can be controlled individually Chime, con..

-13%

Perforcues zeri Monacor per restorane dhe lokale

€240,00 €277,00

Perforcues zeri  Monacor per restorane dhe lokalePerforcues zani per restorane dhe lokale te ndryshme qe posedon 2 hyrje per mikrofon dhe 1 hyrje..

Stereo perforcues I zerit me Bluetooth

€126,00

Perpara ne qender te vemendjes ishte perforcusi i zerit (pojaqalla). Te gjithe paisjet tjera ishin aty te lidhura si kasetofoni, CD, Tuner, TV etj. dh..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone