Paisje per ndertimtari

Grid View:

Çekan godites (gure thyese) Bosch

€822,00

Kjo paisje sherben per cmontimin e mureve nga materiali i ngurte dhe I fort apo hapjen dhe riparimin e rrugeve te demtuara. Me nje shpejtesi prej 900 ..

Shfaq 1 nga 1 nga 1 (1 Page)
bookmark rocket phone