Letkon

Grid View:

Letkon per pikje Weller WT1010 komplet

€554,00

WT1010 SET stacion I pikjes konfor dhe modern, modeli 2017 nga Weller. Bashke ne set jan WT1, WTP 90, WSR 200. Display i madhe qe leht me i lexu te dh..

Weller letkon WE1010

€230,00

Weller letkon WE1010Origjinal letkon per pikje per profesione te ndryshme. Posedon display, 70 Watt, per profesionist si dhe perdorues te tjere. Digji..

ERSA letkon digjital me mikroprocesor rregullues

€220,00

RSA - 80 Watt letkon digjital me mikroprocesor rregullues. Ky letkon profesional me display te madhe mundeson fiksimin e 3 temperaturave, ndaljen a..

Letkon 220V-40W / 460C. Ideal Per Pune Ne Teren dhe servisime - Proskit

€16,00

Letkon 220V-40W / 460C. Ideal per pune ne teren.   SI-124B-40  Soldering Iron (40W/230V) Features &n..

Letkon 3 ne 1 me gaz per ngrohje, saldim dhe tkurrje

€38,00

Letkon 3 ne 1 me gaz per ngrohje, saldim dhe tkurrjeNjë letkon i vogël dhe i dobishëm për ngrohje, ideal për saldim dhe tkurrje     Për..

Letkon me rregullues te temperatures deri ne 480°C - Proskit

€82,00

Letkon me rregullues te temperatures deri ne 480°C. Rregullimi i temperatures prej 200 deri ne 480° C, dorza e letkonit eshte e izoluar dhe ka form..

Letkon per pikje JBC 130W

€628,00

Letkon per pikje JBC 130WMe poshte gjeni pershkrimin ne gjuhen angleze:This digital soldering station distinguishes itself thanks to the high peak p..

Letkon per pikje Weller WT1012

€442,00

WT 1012 SET model I ri digjital me display te kaltert nga firma gjermane Weller, komplet me dorze dhe mbajtes te dorzes, pastrues te majes. Ky letkon ..

Weller WHS40 letkon 40W 200°C-450°C me rregullus temperature

€110,00

Weller WHS40 letkon 40W 200°C-450°C me rregullus temperature. Paketimi perfishine: bazen, letkonin, mbajtesin me shpuze, rregullimi i temperatures ..

Shfaq 1 nga 9 nga 9 (1 Page)
bookmark rocket phone