Pjese percjellese

Grid View:

Pastrus I majes se letkonit - Proskit

€7,00

Pastrus I majes se letkonit  Ky pastrus lektoni eshte menyra me e mire per pastrimin e majeve te letkonit sepse nuk e gerrith majen dhe nuk e ..

Filter pastrues per letkon - Proskit

€1,40

Filter pastrues per letkon Proskit 5SS-331-FT filtera pastues per letkon qe trehjek kallajin, 4 copaMadhsia e filterave Ø 20.8mm, Ø 16.8mm..

Vetem me Porosi

Filter per letkon Weller

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Filter per letkon Weller 3 copa filter   -   T0058759726 Ju lutem na kontaktoni per cmi..

FLUXI NO-CLEAN per pikje 30ML

€21,00

FLUXI NO-CLEAN per pikje 30ML Ky FLUX special dhe origjinal amerikan me brush te integrume mundeson pikjen e lehte me kallaj...

Vetem me Porosi

Gyp per letkon WELLER

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Gyp per letkon WELLER Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndryshimi!..

Vetem me Porosi

Gyp per letkon Weller, 4 copa

Gyp per letkon Weller, 4 copa  ..

Kollofon per pikje me letkon 0.5L

€44,00

Kollofon per pikje me letkon 0.5L STANNOL Kolofon per ndihme ne pikje te qarqeve te ndryshme elektronike. 0.51Liter..

Nuk eshte i disponueshum

Laps i lengshem qe ndihmon per pikje profesionale me letkon / Fluxer NO CLEAN

 Laps i lengshem qe ndihmon per pikje profesionale me letkon / Fluxer NO CLEAN.   Mbas punës me këtë Fluxer nuk ka nevoje..

Origjinal Weller shpuze per pastrim 70X55X16MM

€7,00

Origjinal Weller shpuze per pastrim 70X55X16MM  Kjo shpuze e Wellerit dedikohet per te gjithe mbajtsat e dorzave te letkonit Weller..

-29%

Paste qe perqon nxehtesine 5gr

€2,40 €3,40

Paste qe perqon nxehtesine 5gr  Paste per ftofje te integrallave, tranzistorave etj...

Pastrues I majeve te letkonit

€8,70

  Pastrues I majeve te letkonit Zgjatë jetën e majës dhe e mirmban majen. Largon papastertit dhe pastron oksidin qe krijohet ne maje...

Pastrues per letkon qe trehjek kallajin - Proskit

€2,00

Pastrues per letkon qe trehjek kallajinProskit 5SS-331-C tpastrues 3 trashsi..

Pastrus i majes se letkonit - Proskit

€2,60

Pastrus i majes se letkonit - Proskit     Made of low abrasive brass shavings. ·  No water necessary. ·  No..

Vetem me Porosi

Pastrus per letkon Weller - T0051350099

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Pastrus per letkon Weller   -  T0051350099   Ju lutem na kontaktoni per cmimin akt..

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes - Proskit

€6,90

SET - Pastrus te ndryshem te pllakes dhe pikjeve si dhe mirmbajtes  Blades consisting of hooks, jacks, lace, brass brush and cleaning..

Weller - Guri special per mirembajtje te majes se letkonit.

€15,00

  Weller - Guri special per mirembajtje te majes se letkonit.  To remove thick oxide layers at the tip. The micro-fine grinding stone ..

Shfaq 1 nga 16 nga 16 (1 Page)
bookmark rocket phone