Tel qe shkrihet (Kallaj)

Grid View:

Kallaj 0.7mm 250gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€24,70

Kallaj 0.7mm 250gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal  Ky kallaj gjerman 0.7mm 250 gr. eshte kualitativ dhe didikohet per..

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€45,00

Kallaj 0.7mm 500gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal  Ky kallaj gjerman 0.7mm 500 gr.eshte kualitativ dhe didikohet per ..

Kallaj 1.0 mm 500gr. Kualitet, No Clean / Made in Germany - Wuppertal

€43,00

Kallaj 1.0 mm 500gr. Kualitet,  No Clean / Made in Germany - Wuppertal  Ky kallaj gjerman 1.0 mm 500 gr. eshte kualitativ dhe didikohet p..

Kallaj per pikje I lengshem

€22,00

Kallaj per pikje I lengshem Ky kallaj I langshem mundson pikje te SMD komponenteve..

Kallaj special gjerman 1.0MM 250gr. NO Clean

€23,00

Kallaj special gjerman 1,0MM 250gr. NO Clean Ky kallaj gjerman 1,0MM 250gr. eshte kualitativ dhe didikohet per te gjitha profesionet, Eshte No Clea..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone