Detektues

Grid View:

Detektues special i kabllave te rrymes, metaleve, drurit te mshefura ne muri

€99,00

Permes kesaj paisjer origjinale Testboy mund te skanohet muri para se te shpohet ne kabell te rrymes, metal apo dru. Ne dsiplay brenda sekondi p..

Gjurmues si dhe testues i kabllave - Proskit

€96,00

Gjurmues si dhe testues i kabllaveKjo paisje dedikohet per testim te kabllave me konektor RJ45 Lan cable Cat 5、5e、6(UTP/ STP)、RJ11/12 Telephone cable ..

Instrument per detektimin e kabllave - Proskit

€66,00

 Atje ku ka shume kablla te vendosura mirepo nuk dihet (nuk jane te shkruara) se cili kabell eshte ne fillim e cili ne mbarim, mund t'i definoni ..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone