Instrument per LCD llampa

Grid View:

Adaptera per testues te neonave

€37,00

13 Adaptera per testues te neonave. Adaptera special per testues te neonave. Keto kablla shtihen ne funksion me aparatin special qe teston LCD neon..

Testues I dritave LED ne TV 0 - 300V DC

€76,00

Testues I dritave LED ne TV 0 - 300V DCMe kete paisje te firmes gjigante Peacktech, mund te kontrollohen shpejt dhe thjesht dritat LED per TV a jane n..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone