Kablla per instrument

Grid View:

10 copa krokodil kapse 20cm te gjata

€4,50

10 copa krokodil kapse 20cm te gjata me 5 ngjyra. 10-5, 2x gjelbert, 2x verdhe, 2x kuqe, 2x zeze, 2x bardhe. The set consists of 10 cables with 5 c..

Kabell per instrument kualitative

€9,40

Keto kablla instrumenti jan sipas normes Norm IEC / EN 61010-031:2008 ne 4 mm teknik sigurije me form robuste dhe dizajn modern.Gjatsia 120 cm..

Kablla per instrument multimeter

€10,00

Kablla per instrument multimeterKy kabell 4 mm mund të lidhet pothuajse me të gjitha pajisjet matëse dhe furnizimin me energji elektrike.Një nivel i l..

Kapse per instrument kabell

€2,50

Kapse per instrument kabell 930317801..

Kapse per instrument kabell- e zeze

€2,00

Kapse per instrument kabell- e zeze INSULATED CROCODILE CLIPS 4mm 6A / BLACK (AK 10) Insulated crocodile clip. Clamps bolts with a max. of 6mm. ..

Kapse per instrument kabell-4mm

€6,00

Kapse per instrument kabell.   description: Clamp-type test probe with rotating grip jaws and flexible shaft. The special f..

Kapse per instrument kabell.

€2,00

Kapse per instrument kabell. AK 10 rot/red Industrial Connectors: Measuring and Testing Equipment: Alligator clips: 4 mm system Product descr..

Koka speciale me maje te holle dhe kapese per instrument

€17,00

Koka speciale me maje te holle dhe kapese per instrument..

Krokodill kapse per instrument kabell - kuq

€1,00

Krokodill kapse per instrument kabell - kuq...

Krokodill kapse per instrument kabell - zeze

€1,00

Krokodill kapse per instrument kabell - zeze, 60mm...

Peaktech Kablla per instrument 120cm

€1,50

Kablla per instrument, 120cm, nga silikoni dhe shume fleksibile. Test Leads Safety test leads according the IEC / EN 61010-031:2008 in 4 mm safe..

Shfaq 1 nga 11 nga 11 (1 Page)
bookmark rocket phone