Multi instrument

Grid View:

Peaktech Multimeter instrument digjital

€36,00

Digital-Mutimeter, 3 1/2-digit 3 ½ digit Multimeter developed as per safety standard CAT III 600 V in compact, modern style and integrated protecti..

Vetem me Porosi

114FLUKE MULTIMETER

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   114FLUKE MULTIMETER  Designed by electricians. Engineered by Fluke. Designed for e..

Vetem me Porosi

Digital-Multimeter 3 5/6-digit

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Innovative 3 5/6-digit Digital Multimeter with 20 mm LCD, function symbols, backlight and max..

Vetem me Porosi

Instrument 117323 Multimeter

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Instrument 117323  Multimeter  Instrument kualitativ Fluke 117 bashke me amperda..

Vetem me Porosi

Instrument FLUKE 175 profesional

€0,00

Instrument - Multimeter profesional nga firma Fluke qe mate tension te vijushem, alternativ, amper, rezizstenc, kapacitet, frekuenc, diode, pipser etj..

Vetem me Porosi

Instrument FLUKE1507

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi ! Instrument FLUKE1507 The Fluke 1507 and 1503 insulation testers are compact, rugged, reliable and e..

Instrument multimeter automatik TRUE RMS - Proskit

€30,00

Instrument multimeter automatik TRUE RMS Proskit ACV True-RMS Auto Range P..

Instrument Multimeter Fluke 115

€262,00

Instrument Multimeter Fluke 115 Multi istrument që mundson faljen e gabimeve në matje. Pra, edhe nese instrumenti gjindet per matje ne rezistence k..

Instrument Multimeter Fluke 117 me tension pa kontakt

€319,00

Multimetri dixhital 117 është një për elektricistët që punojnë në ambiente tregtare dhe jokomerciale që kanë nevojë për zbulim të tensionit pa kontakt..

Multimeter digjital ~ 4.000 llogari ~ 600V AC/DC ~ 10A AC/DC ~ Auto-Range ( matje automatike ) nga PeakTech

€62,00

Instrument Multimeter per matje P2015 Instrument inovativ qe ne menyre automatik e din se cka matetMultimeter digjital i sapo krijuar, i cili karak..

Vetem me Porosi

Multimeter Fluke 116

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi !      Ky multi instrument perveq shume tjerave mundson matjen e temperatures dhe kont..

Vetem me Porosi

Peaktech Digital-Multimeter 3 ½-digit

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   3 ½ Multimeter digjital shifror i krijuar ne stilin modern për sigurinë standarde t..

Vetem me Porosi

Peaktech Digital-Multimeter 4 1/2-digit with USB

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   New constructed and GS-approved high-class digital multimeter with 4 1/2-digit multifunction ..

Vetem me Porosi

Peaktech Digital-Multimeter, 3 5/6 digit

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Compact Digital Multimeter with 3 5/6-digit multifunction display, 63-segment analogue bargra..

Vetem me Porosi

Peaktech Kontrollor elektrik me qeles 3 ne 1

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Multimeter i lehtë për t'u përdorur dhe i sigurt gjate perdorimit. Ka korniza ..

Peaktech Mates i zhurmes 30 deri 130 DB

€38,50

Perveq saktesis ne matje, kjo paisje ofron matjen minimale dhe maximale te zerit (zhurmes). Paisja eshte e pershtatshme dhe ka nje dizajn robu..

Vetem me Porosi

PeakTech Multimeter digjital P3335

€0,00

Ky artikull eshte vetem me porosi!   Multimetri digjital P3335 ka dizajn modern,ka te integruar kornizë te mbrojtjes dh..

Vetem me Porosi

PeakTech Multimeter Digjital P4075

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Ky multimeter digjital eshte sipas standardeve te fundit teknologjike,eshte i ..

Peaktech Multimeter Digjital Peaktech P3320

€80,00

Instrument i dizajnum per standart te larte te mbrojtjes CAT III600V/CAT II 1000V. Posedon nje display te madhe me 61 segmente dhe ndriqim ne prapavij..

Peaktech P1070 - Multimeter instrument digjital

€17,00

P1070  -  Multimeter instrument digjital Digital-Multimeter 3 ½-digit     &nb..

Vetem me Porosi

Peaktech P3385 ANALOG-MULTIMETER 10A AC/DC

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi !   Analogue Multimeter 10 A AC/DC Analogue Multimeter with mirror scale, point bearing mov..

Vetem me Porosi

Peaktech P4000 Istrument tavoline per puntori, me USB

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi !   Ky instrument modern eshte i pershtatshem per puntori (serviser) dhe per labore te ndryshme ..

Vetem me Porosi

Peaktech Profi-Digital-Multimeter, 3 3/4-digit

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This professional multimeter is the new benchmarks mulitmeter. This set the standard with a c..

Vetem me Porosi

Peaktech Profi-Digital-Multimeter, 4 3/4-digit

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This professional multimeter is the new benchmarks multimeters. This set the standard with a ..

Shfaq 1 nga 24 nga 24 (1 Page)
bookmark rocket phone