Te tjere

Grid View:
Vetem me Porosi

Adapter i tensionit 0-30V / 5A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Adapter i tensionit 0-30V / 5A Instrument stabilizus I tensionit 0 - 30 V me amperazhe 0 - 5 A DC PE..

Mates I kostove te energjise

€30,00

Mates I kostove te energjiseAparat matës për matjen dhe monitorimin e lehtë të kostove të energjisë. Llogaritësi i integruar i kostos së konsumit me i..

Peaktech Mates i zhurmes 30 deri 130 DB

€46,00

Perveq saktesis ne matje, kjo paisje ofron matjen minimale dhe maximale te zerit (zhurmes). Paisja eshte e pershtatshme dhe ka nje dizajn robu..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone