Rregullues i Rrymes AC/DC

Grid View:

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 A

€125,00

Krijues I tensioneve DC 0-30 V / 0-5 AKy rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, laborato..

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 Amper

€166,00

Krijues I tensioneve DC 0-30V / 0-10 AmperKy rregullus modern i tensionit dhe amperazhes eshte i pershtatshem per puntori te ndryshem, ne mjeksi, labo..

Vetem me Porosi

Analogue Power Supply, 0 - 30 V/0 - 5 A DC

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Linear regulated, stabilized power supply. 3 digit 14 mm analogue displays enables the u..

Vetem me Porosi

Digital Laboratory power supply 0-30 V/0 - 2,5 A DC, 5/12 V/0,5 A fixed

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Linear regulated, stabilized power supply. 3 digit 14 mm blue LED displays enables the user t..

Vetem me Porosi

Digital Laboratory Power Supply 2x0-30 V / 0-5 A DC / 5V/3A fixed

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   New linear regulated power supply in modern design and latest technology with 3-digit 14 mm b..

Vetem me Porosi

Digital Laboratory Power Supply, 2 x 0 - 30 V/0 - 5 A DC, 5 V/3 A fixed

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Digitally controlled, high-precision DC power supply with variable voltage and current settin..

Vetem me Porosi

Laboratory Switching Mode Power Supply DC 1 - 16 C / 0 - 60 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This high graded Switching Mode Power Supplies is designed for a wide range of applications f..

Vetem me Porosi

Laboratory Switching Mode Power Supply DC 1 - 16 V / 0 - 40 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This high graded Switching Mode Power Supply is designed for a wide range of applications for..

Vetem me Porosi

Laboratory Switching Mode Power Supply DC 1 - 32 V / 0 - 20 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This high graded Switching Mode Power Supply is designed for a wide range of applications for..

Vetem me Porosi

Laboratory Switching Mode Power Supply DC 1-32 V/0-30A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This high graded switching mode power supply is designed for a wide range of application..

Peaktech Transformator me ndarje galvanike 230V/500Watt

€222,00

Ky transformator eshte nje paisje qe dedikohet dhe eshte I domosdoshem per serviser ne llaborateriume experimentuse, shkolla te ndryshme si ne industr..

Vetem me Porosi

Peaktech 100 W Switching Mode Power Supply, 20 V/5 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   100 W switching mode power supply with current limiting control, is designed with the objecti..

Vetem me Porosi

Peaktech AC Power Source/DC Power Supply, 1000 W, 30 V/5 A, 5V/3A fixes

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   2 in 1 laboratory AC power source combined with DC power supply. Constructed under considerat..

Vetem me Porosi

Peaktech AC/DC Laboratory Power Supply 0 - 30 V/5 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   New developed power supply for DC and AC volts and amperes; especially concepted for science ..

Vetem me Porosi

Peaktech AC/DC Laboratory Power Supply 1 - 15 V/10 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   New developed power supply for DC and AC volts and amperes; especially concepted for science ..

Vetem me Porosi

Peaktech AC/DC Laboratory Power Supply 1 - 15 V/5 A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   New developed power supply for DC and AC volts and amperes; especially concepted for science ..

Vetem me Porosi

Peaktech AC/DC regul. Laboratory Power Supply 0-30V/0-6A

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This high precision AC/DC power supply is equipped with two adjustable outputs for ..

Vetem me Porosi

PeakTech Instrument per puntori 2x 0-30V/5Amper ose 1 x 60V /10 Amper

Kjo paisje profesionale inovative me teknologji me te re nga firma Peacktech eshte nje paisje qe dedikohet per profesione, serviser dhe llaborateriume..

Vetem me Porosi

Peaktech Stabilizues tensioni 1 - 36V 3A

Stabilizues tensioni me LCD display kater segmentesh, i mbrojtur nga lidhjet e shkurta, mbi ngarkes dhe rritja e temperatures. Tensioni ne dalje 1-36V..

Vetem me Porosi

Peaktech Switch. Mode DC Power Supply with RS-232 C+RS-485, 1-20 V/0-10 A DC

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This user friendly programmable power supply is ideal for repetitive procedure in testing, pr..

Vetem me Porosi

Peaktech Switch. Mode DC Power Supply with RS-232 C+RS-485, 1-40 V/0-5 A DC

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   This user friendly programmable power supply is ideal for repetitive procedure in testing, pr..

Vetem me Porosi

Power Supply, 3-12 V/3,2 A DC

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   The PeakTech 1320 switching power supply is mini size and lightweight with characteristic of ..

Vetem me Porosi

Regulated Dual Power Supply, 2 x 0-30 V/2 x 0-10 A, 5 V/3 A fixed

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Regulated dual power supply for built-in into 19” racks, is ideal for service..

Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper

€89,00

Rregullator i tensionit deri ne 15V dhe 3Amper Kjo paisje eshte e domosdoshme per cdo servis / puntori, laborator dhe ngjashem per te krijuaj ten..

Shfaq 1 nga 24 nga 24 (1 Page)
bookmark rocket phone