Llampe zmadhuese & pjese rezerve

Grid View:

Drite LED E Vogel E Punes Me Zmadhues 3x dhe Ultraviolet LED - Proskit

€14,00

Drite LED e vogel e punes me zmadhues plus ultraviolet Nje drite praktike me 8 drita normale LED per pune te ndryshme me zmadhues 3-here (8-Dioptri..

Drite pune me 90 LEDs 5 DIOPTRIEN / 2,25X PROSKIT (llampe zmadhuese me drite) - Proskit

€90,00

Drite pune profesionale me 5 dioptri. Qelqi I vezhgimit ka madhsi 127mm. LED drita e punes ka 90 LEDs, 230 Volt. Features  The glass len..

Pros Kit Drite pune me 42 LED - Proskit

€98,00

Kjo LED drit pune dedikohet per profesione te ndryshme, per medicin, serviser te ndryshem, per sallonet e bukuris qe mirren me manicure (Maniküre), pe..

Vegel pune, mbajtes per pllake - Proskit

€8,00

Vegel pune, mbajtes per pllake Ky mbajtes inovativ per pllaka bashke me zmadhus te integruar, mundeson pune te leht dhe praktike. Ka jetegjate. Kem..

Zmadhues (llampe) per koke me ndricim dhe tri lloje te zmadhuesve - Proskit

€20,00

Zmadhues (llampe) per koke me ndricim dhe tri lloje te zmadhuesve. Features  ·  Light weight.Frame is m..

-36%

Zmadhues (llupa) i 5 fishte dioptrie per dritat e punes

€6,00 €9,40

Zmadhues (llupa) i 5 fishte dioptrie per dritat e punes. Kjo dioptri eshte pjese rezerve e dritave te punes qe perdoren ne servise te ndryshem. ..

Zmadhues dore 75mm per lexim dhe pune ne servisim x 5 dioptri

€2,80

Zmadhues dore 75mm per lexim dhe pune ne servisim x 5 dioptri..

Zmadhues me diameter 46mm dhe dioptri x 10

€2,80

Zmadhues me diameter 46mm dhe dioptri x 10..

Shfaq 1 nga 8 nga 8 (1 Page)
bookmark rocket phone