Pinceta

Grid View:

Bernstein pinceta pune 120mm

€7,50

Bernstein pinceta pune 120mm Pinceta kualitative nga firma Bernstein, made in Germany. Stahl gerade – fein – spitz fein gezahnt Länge: ..

Pinceta dy lloje ne SET, me izolim - Proskit

€6,00

Pinceta dy lloje ne SET, me izolim, me forme ergonomike, 145mm. PROSKIT. Set of two ergonomic tweezers with insulating, non-slip coating. Length of..

Pinceta me maje te holle 0.15MM

€8,00

Pinceta me maje te holle 0.15MM..

Pinceta precize antistatike me forme ergonomike - Proskit

€6,50

Pinceta precize antistatike me forme ergonomike, 120mm.   Këto pinceta përdoren për shumë lloje të profesioneve. PRECISION FORCEPS WITH ER..

Vetem me Porosi

Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi ! Pinceta speciale dhe mjete te tjera te bashkanegjitura. 5-100 12-TEILIGER KIT FORCEPS AND SPECIAL T..

Pincete karboni e drejt dhe e kthyer 2 ne 1

€8,00

Pincete karboni e drejt dhe e kthyer 2 ne 1Pinceta me maje nga karboni i lart, anti statik, me maje te drejt dhe kthyera per shfrytezim ne menyra te n..

-31%

SET Me Pinceta Te Ndryshme per profesione te ndryshme - Proskit

€9,00 €13,00

SET me 4  pinceta te ndrys hme per cdo nevoje. Ky SET perfshine lloje te ndryshme te pincetave , te cilat jane ideale edhe per kapjen e kompon..

Vetem me Porosi

SMD Pincete 110mm

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! SMD Pincete 110mm.   Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi ndrys..

Vetem me Porosi

SMD Pincete 120mm

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! SMD Pincete 120mm   Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mundesi  ..

SMD pincete 120MM - Super maje - Proskit

€4,40

SMD pincete 120MM - Super maje, PROSKIT Features  No.7 ·  Non-magnetic   &..

Shfaq 1 nga 10 nga 10 (1 Page)
bookmark rocket phone