Vegla pune per Telefon


Perveq ketyre artikujve te meposhtem qe i gjeni per telefon, ne kemi ne stok edhe vegla si :
* Kacavida - Lidhu direkt
* Llampe (llupe) zmadhuese - Lidhu direkt
* Pinceta - Lidhu direkt
* Letkon dhe pjese percjellese - Lidhu direkt
* Mikroskop kamere - Lidhu direkt


 

Grid View:
Vetem me Porosi

Aparat special per hapjen e display-it te telefonit.

€0,00

Aparat special per hapjen e display-it te telefonit. Me kete aparat special mundesohet hapja e display-it (pjeses se perparme te xhamit) ..

Vetem me Porosi

IFLEX Vegel per hapjen e smartphone-ve

€0,00

IFLEX Vegel per hapjen e smartphone-ve    Telekomunikim > Smartphone Telekomunikim > Tablet Vegla Pune ..

Vetem me Porosi

Set i veglave per smartphone 17-Pjesesh se bashku me cante - Proskit

€0,00

Set i veglave per smartphone 17-Pjesesh se bashku me cante..

Set me kaqavida - bita 17 ne 1 per produkte te Apple - Proskit

€17,00

Komplet 17 ne 1 per hapjen e telefonave mobil. Kompleti perbehet nga bita te ndryshem TS1 (5 kendesh), PH000, te drejt 1,5mm, Hex 1,5+2,0mm, T4, T6,T8..

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC - Proskit

€34,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC   The Consumer Electronic Equipment Repair Kit is a complet..

Terheqes me vakum per Display Ø=60MM

€3,60

Terheqes me vakum per Display  Ø=60MMPVC plastic material, environmental friendly, not easy to deformation, high oil-resistant and corrosion-resi..

Vetem me Porosi

Vegla speciale per riparimin e telefonave

€0,00

Vetem me porosi, ne perfaqesin tone ne Gjermani. Vegla speciale per riparimin e telefonave Perbehet prej 27 pjeseve per hapjen e displayit d..

Shfaq 1 nga 7 nga 7 (1 Page)
bookmark rocket phone