Komplete

Grid View:

Kacavida kualitative me izolim - komplet 7 copa - Proskit

€14,40

Kacavida kualitative me izolim - komplet 7 copa.   Contents Individual Packing  ..

Kaçavidë (shafciger) me 31 bita set per pune dhe profesione te ndryshme precize - Proskit

€14,00

Kaçavidë (shafciger) Pro'sKit me 31 bita set per pune dhe profesione te ndryshme precizeSmooth rotating cap for quick and easy screw/unscrew without l..

Komplet I 9 kaqavidave elektronike - Proskit

€18,80

Komplet I 9 kaqavidave elektronike Komplet I 9 kaqavidave elektronike plus, minus, torx me vrim dhe pa vrime. Te pershtatshem per profesione te ndr..

Nuk eshte i disponueshum

Komplet i kaqavidave 0.3x18mm, 0.4x2.0mm, 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm

Komplet i kaqavidave  0,3x1,8mm , 0,4x2,0mm, 0,4x2,5mm, 0,5x3,0mm. Kraftform Micro handle with two-component green-black plastic, the blades a..

Vetem me Porosi

Komplet i kaqavidave 0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm, 0.6x3.5mm, 0.8x4.0mm

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Komplet i kaqavidave  0.4x2.5mm, 0.5x3.0mm, 0.6x3.5mm, 0.8x4.0mm Kraftform Micro handle with tw..

Komplet I kaqavidave kualitative per elektronik - Proskit

€28,00

Komplet I kaqavidave kualitative per elektronik Komplet i 8 kaqavidave te kualitetit shume te larte ne te paketume ne kuti. Trupi i tyre perbehet n..

Vetem me Porosi

Komplet i kaqavidave TX7, TX8, TX 9, TX10, TX15 dhe TX20

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Komplet i kaqavidave TX7, TX8, TX 9, TX10, TX15 dhe TX20. Kraftform Micro handle with two-..

-28%

Komplet kaqavida me 9 bita - Proskit

€5,80 €8,00

Komplet kaqavida me 9 bita Set praktik ne form kimiku me 9 bita te ndryshem kryq, minus dhe torx #000, #00, #0, #1 ; Schlitz: 2.0, 3.0 ; Torx: T4, ..

Komplet special me 24 bita (maje) te gjata - Proskit

€26,00

Komplet special me 24 bita (maje) te gjata Ky komplet special I kaqavidave me 12 bita / 24 koka te ndryshme te gjate, mundeson punen shume te leht ..

-15%

Set I bitave kualitative 100 copa - Proskit

€18,80 €22,00

  Set I bitave kualitative 100 copa Ky set permban 96 lloje te ndryshem te bitave kualitativ Chrom Vanadium, 2 mbajtesa te bitave dhe adapt..

-36%

Set i kacavidave 7 lloje TORX

€4,80 €7,50

Set i kacavidave 7 lloje TORX • TX5  • TX6 • TX7  • TX8  • TX9  • TX10  • TX15..

SET i kacavidave kualitativ-7 pjeseshe - Proskit

€17,00

  SET i kacavidave kualitativ. MIKRO Kaqavida-SET 7-pjeseshe, PROSKIT. 7-kacavida Mikro-Kaqavida -Set Cr-Mo-Valloy Metal gjatesia e seci..

-30%

SET Kaqavida per Apple - 5cope

€6,90 €9,90

SET Kaqavida per Apple - 5cope 2 x Pentalob 0,81 x Pentalob 1,01 x Kreuzschlitz 1,21 x Kreuzschlitz 1,5Professional screwdriver kit.Easy to use a..

Set me kaqavida - bita 17 ne 1 per produkte te Apple - Proskit

€17,00

Komplet 17 ne 1 per hapjen e telefonave mobil. Kompleti perbehet nga bita te ndryshem TS1 (5 kendesh), PH000, te drejt 1,5mm, Hex 1,5+2,0mm, T4, T6,T8..

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC - Proskit

€34,00

Set special 38 ne 1 per hapje te telefonave mobil dhe tablet PC   The Consumer Electronic Equipment Repair Kit is a complet..

Shfaq 1 nga 15 nga 15 (1 Page)
bookmark rocket phone