Te tjere

Grid View:
-29%

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 1.9mm - Proskit

€2,50 €3,50

Kacavide per llaptop Apple / Mac 5 kendesh 1.9mm..

-29%

Kacavide per telefon dhe llaptop Apple / Mac 5 kendesh 2.9mm - Proskit

€2,50 €3,50

Kacavide per telefon dhe llaptop Apple / Mac 5 kendesh 2.9mm..

Kaqavid per F-SAT shtrengim

€16,00

Kjo kacavide speciale mundeson shtringimin e F- konektoreve. Sidoemos praktik kur duhet te shtrengohen nje numer i madhe i  tyre. For easy mou..

Vetem me Porosi

Kaqavide kualitative 80 mmX178 mmX4.5 mm

€0,00

Kaqavide kualitative 80 mmX178 mmX4.5 mm. Kraftform handle with two-component green-black plastic, the tips are hardened special, the screw heads a..

Vetem me Porosi

Kaqavide kualitative 80mmX161mmX3.5mm

€0,00

Kaqavide kualitative 80mmX161mmX3.5mm. Kraftform handle with two-component green-black plastic, the tips are hardened special, the screw heads are ..

Vetem me Porosi

Kaqavide kualitative 8X125MM

€0,00

Kaqavide kualitative 8X125MM. Blade length: 125M..

Nuk eshte i disponueshum

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749

€0,00

Llak bllombe per bulon i kuq P058-0749 Me kete llak mundesohet qe te bllombohet buloni (shtrafi) apo dicka te ngjashem e te mos hapet pa u demtu ll..

Pjese shtese per kacavida

€8,30

Pjese shtese per kacavida. Mundson që shtrafat mos me ra nga kacavida. Material kualitativ, funksionon pa fuqin e magnetit dhe përdoret për profesione..

-34%

TORX - Kacavide me vrime 1PK-081-T10H / TX10 - Proskit

€2,50 €3,80

TORX - Kacavide me vrime 1PK-081-T10H / TX10 1PK-081-T10H  Precision Screwdriver For Star Type W/ Temper Proof T10H ..

TRI-WING Kacavide 375

€8,60

TRI-WING Kacavide 375. Kraftform handle with two-component green-black plastic, the tips are hardened special, the screw heads are with the blade h..

Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave - Proskit

€7,40

Vegel per magnetizimin dhe demagnetizimin e kacavidave. Kjo vegel e pershtatshme per cdo serviser, mundeson thjeshte dhe shpejt magnetizimin dhe de..

Shfaq 1 nga 11 nga 11 (1 Page)
bookmark rocket phone