Dana

Grid View:

Shtrenguese per konektor RJ11/12 RJ45 KNIPEX

€40,00

Shtrenguese per konektor RJ11/12 RJ45 KNIPEXProfessional tool for cutting and stripping unshielded ribbon telephone cablesFor crimping 6- and 8-pole W..

Vetem me Porosi

Dana - Shtrenguese KNIPEX

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   KNIPEX Dana - Shtrenguese  87 41 250 Raptor Pliers for metric and imperial nuts..

Vetem me Porosi

Dana 160MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 160MM 3-235-1 PHONE INSULATED PLIERS 160MM BERNSTEIN Oval-pointed with 3 functions: pliers, gr..

Vetem me Porosi

Dana 160MM VDE KNIPEX

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Dana 160MM VDE KNIPEX with gripping zones for flat and round material, suitable for v..

Vetem me Porosi

Dana 165 MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 165 MM 3-732-1 COMBINATION PLIER 165 MM, BERNSTEINIT ISOLATION The pliers are made ​​of spec..

Vetem me Porosi

Dana 185MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 185MM 13-937VDE COMBINATION PLIER 185MM SAFETY ISOLATION   Ju lutem na kontaktoni pe..

Vetem me Porosi

Dana 200MM BERNSTEIN

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 200MM BERNSTEIN 3-245-1 PHONE INSULATED PLIERS 200MM BERNSTEIN The pliers are made ​​of..

Vetem me Porosi

Dana 200MM KNIPEX

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!! Dana 200MM KNIPEX 26 15 200 Snipe Nose Side Cutting Pliers distortion-tolerant, elastic preci..

Vetem me Porosi

Dana 250MM KNIPEX

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!! Dana 250MM KNIPEX 87 05 250 KNIPEX Cobra® Hightech Water Pump Pliers adjustment at the tou..

Vetem me Porosi

Dana KNIPEX 250MM VDE

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!! Dana KNIPEX 250MM VDE Water Pump Pliers more output and comfort compared to conventional wa..

Dana kompresioni për lidhëset IEC, F, BNC dhe RCA

€38,00

Dana kompresioni për lidhëset IEC, F, BNC dhe RCA..

Dana kompresuese per RG59, RG6, F-SAT, BNC, RCA-Cinch - Proskit

€28,00

Dana kompresuese per RG59, RG6, F-SAT, BNC, RCA-Cinch  CP-807  Waterproof Connectors Crimping Tool For RG59/6/BNC/RCA/F Waterproof C..

Dana me maje 150MM VDE me izolim - Proskit

€5,60

Dana me maje 150MM VDE PRO'SKIT me izolim  1PK-709AS  Snipe Nose Plier (165mm) Features OAL: 165 ..

Dana me maje Proskit ESD 145MM

€7,00

Dana me maje Proskit ESD 145MM..

Dana me maje Proskit te kthyera 45°

€16,00

Mund te prej : Çelik i fortë Ø2,0 mm, çelik i butë Ø2,6 mm, bakër Ø2,6 mm Te dedikuar qe me u pershtat ne dore - ergonomike per pune me te leht..

Vetem me Porosi

Dana per BNC dhe Koaksial

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana per BNC dhe Koaksial CRIMPING TOOL FOR BNC AND TNC COAXIAL CONNECTORS ATTENTION! Bernst..

Dana per shtrenguar terminalet ne tela + 200 terminale

€16,00

Projektuar për të shtrënguar terminalet fundore të kordonit.‧ Përfshirë terminalet (40 copë secila):‧ Terminalet fundore të kordonit 2.5mm2‧ Terminale..

Dana prerese BERNSTEIN 125mm

€9,00

Prerse zhvesese precize me feder nga firma gjermane BERNSTEIN..

Dana prerese Bernstein 130 MM

€14,00

Dana prerese Bernstein 130 MMPrerese precise per elektronike me feder, per tela CU deri ne Ø 1,0 mm,Pershkrimi ne gjuhen anglezeElectronics side cutte..

Dana prerese Proskit te kthyera 45°

€16,00

Mund te prej : Çelik i fortë Ø2,0 mm, çelik i butë Ø3,0 mm, bakër Ø3,2 mm Te dedikuar qe me u pershtat ne dore - ergonomike per pune me te leht..

Dana prerese robust me izolim Proskit 165MM

€14,00

Dana prerese robust me izolim Proskit  165MMMbështjellje e izoluara VDE për dorezaGjatësia 165 mm..

-46%

Dana shternguese per papuqe

€2,00 €3,70

Dana shternguese per papuqe. Insulated crimping tool, suitable for insulated and non-insulated terminals. Red color code for insulated terminals, b..

Dana shtrenguese per gypa

€220,40

Dana shtrenguese per gypa nga firma LOKRING..

Dana shtrenguese Proskit te kthyera ergonomike 45°

€16,00

Mund te prej : Çelik i fortë Ø2,0 mm, çelik i butë Ø3,0 mm, bakër Ø3,2 mm Te dedikuar qe me u pershtat ne dore - ergonomike per pune me te leht..

Vetem me Porosi

Dana VDE 160mm

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana VDE 160mm 13-936VDE COMBINATION PLIER 160MM SICHERHEITSA INSULATION   Ju lutem na ko..

Vetem me Porosi

Dana VDE 205MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana VDE 205MM  13-938 VDE COMBINATION PLIER 205MM SAFETY ISOLATION   Ju lutem na ko..

Vetem me Porosi

KNIPEX - Dana 250MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 250MM KNIPEX 86 03 250 Pliers Wrench Pliers and wrench in a single tool. adjustable to..

Vetem me Porosi

KNIPEX Cobra Dana 150mm

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Cobra Dana 150mm 87 01 150 KNIPEX Cobra adjustment at the touch of a button directly on..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 0.08-10.00MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Dana  0.08-10.00MM 97 53 08 Self-Adjusting Crimping Pliers for End Sleeves (ferrules) ..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 160MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Dana 160MM. 25 05 160 Snipe Nose Side Cutting Pliers suitable for finer gripping and cu..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 180MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Dana 180MM PLIER WRENCH 180MM KNIPEXPliers for inflow and outflow of water at the household e..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 200MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Dana 200MM 26 25 200 Snipe Nose Side Cutting Pliers distortion-tolerant, elastic precis..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 250MM

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! Dana 250MM KNIPEX 88 05 250 KNIPEX Alligator® more output and comfort compared to conventi..

Vetem me Porosi

KNIPEX Dana 250MM VDE

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi! KNIPEX Dana 250MM VDE 88 06 250 KNIPEX Alligator® Water Pump Pliers more output and com..

Knipex shtrenguese te kombinuara

€19,80

Knipex shtrenguese te kombinuaraSpecial dhe kualitative Knipex vegel pune 180mm per perdorim te ndryshim. Per me shume lexoni tekstin nga prodhuesi gj..

Prerse e kabllave dhe shume tjerave - Proskit

€6,90

Prerse e kabllave dhe shume tjerave Pren kabell, tela, tepih, lekur, karton, teneqe, gume dhe shume te tjera. Prerset jane te forta nga materiali q..

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC

€18,80

Shtrengues metali per kablla RG dhe BNC, TNC dhe konektor N. Mund te perdoren per kablla RG58, RG59, RG62. RG140, RG141 dhe RG210 Metal crimp-plier..

Shtrenguese (dana) speciale per konektor te ndryshem - Proskit

€26,80

Shtrenguese (dana) speciale per konektor te ndryshem  Keto dana permes kokave shtojce kane mundesi te perdoren per konektore te ndryshem si RG..

-29%

Shtrenguese per kablla fiber optik me trashesi te ndryshme - Proskit

€24,80 €35,00

Shtrenguese per fiber optik (220mm)Shtrenguese kualitative nga Proskit per RG174, 179, Belden 8218 Fiber Optic, per Hex masdhsit: 042", .068", .078", ..

Shtrenguese per kapse te kabllave - Proskit

€3,80

Shtrenguese per kapse te kabllave 1.5, 2.5 - 6.0 mm 8PK-033  Heavy Duty Wire Strippers/ Crimpers Features ..

Shtrenguese per konektor RJ9 / RJ11 / RJ12 / RJ45

€28,00

Shtrenguese per konektor .8/8,6/6,6/4,6/2,4/4,4/2Keto shtrenguese te konektorve te ndryshem dedikohen per pune te perditshme ne puntori dhe ne teren. ..

Vetem me Porosi

Shtrenguese per R600

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!! Shtrenguese per R600    Ju lutem na kontaktoni per cmimin aktual ditor , sepse ka mund..

Shtrenguese per shumicen e kabllave koaxial dhe BNC - Proskit

€25,80

Shtrenguese pershumicen e kabllave koaxial dhe BNC  Per Koaxkabell: RG 55, 58, 59, 5, 6, 21, 141, 142, 143, 210, 212, 222, 223, 303, 304, 400;..

Shtypese (Dana) per koka interneti - Proskit

€16,70

Shtypese (Dana) per koka interneti ..

Shfaq 1 nga 44 nga 44 (1 Page)
bookmark rocket phone