Susta,IR,Wifi dhe tjera

Grid View:

Adaptor kabell per rrjete Vestel

€2,00

Adaptor kabell per rrjete Vestel..

Grundig IR per teledirigjues

€3,80

Grundig IR per teledirigjues INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj ne cdo ..

Infra Red per Philips 310432856072

Infra Red per Philips 310432856072 INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndryshoj..

Infrared modul per TV Grundig WCD172 / WCR192R-3

€5,00

Infrared modul per TV Grundig WCD172 / WCR192R-3..

Infrared per TV Grundig WMG175

€7,00

Infrared per TV Grundig WMG175..

Kabell adaptus per TV Vestel rrjeta

€5,00

Kabell adaptus per TV Vestel rrjeta ..

Kabell per Grundig TV

€3,00

Kabell per Grundig TV..

Kabell per TV Grundig ZJA510R 759551825900 KABEL USB 6P 400MM

€4,00

Kabell per TV Grundig ZJA510R 759551825900 KABEL USB 6P 400MM..

Komanda prekese 17TK124F-1-TOUCH PAD Vestel 20571297

Komanda prekese 17TK124F-1-TOUCH PAD Vestel 20571297 INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stoku..

LCD Key board / sustat komanduse BN96-08689F

LCD Key board / sustat komanduse  BN96-08689F Jane shkaktar i defekteve te ndryshme INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem ..

LVDS-KABEL 75020416 TOSHIBA

€30,00

LVDS-KABEL 75020416  TOSHIBA   Gesamtlänge (inkl. Stecker): 37,5 cm ..

Pjese e plastikes per Main modull Vestel MB35

€5,00

Pjese e plastikes per Main modull Vestel MB35 ..

Programator per Vestel TV permes USB dhe Skart

€39,00

Programator per Vestel TV permes USB dhe Skart  Vestel SERVICE TOOL BOX  ..

Samsung IR BN96-05307B

Samsung IR BN96-05307B Key board / sustat komanduse per Samsung BN96-05307B BOARD P-POWER&IR..

Shirit 4pin per TV Grundig 759551836200 ZGT505R2 FLACHBANDKABEL 4P 1MM 650MM

€2,00

Shirit 4pin per TV Grundig 759551836200 ZGT505R2 FLACHBANDKABEL 4P 1MM 650MM..

Shirit 4pin per TV Grundig ZGT505R-4 / 759551851700 FLACHBANDKABEL 4P 1MM 450MM

€2,00

Shirit 4pin per TV Grundig ZGT505R-4 / 759551851700 FLACHBANDKABEL 4P 1MM 450MM..

Shirit kabell fleksibile per TV SONY

€14,00

Shirit kabell fleksibile per TV SONY..

Susta 12V-50MA 6.0 X 6,0 X 3.5MM

€0,30

Susta 12V-50MA 6.0 X 6,0 X 3.5MMTensioni i ndërrimit max.: 12 VRryma e kalimit max.: 50 mAGjatësia: 6 mmGjerësia: 6 mmLartësia e butonit të shtypjes: ..

Susta Komanduese per Philips 313926805921

Susta Komanduese per Philips 313926805921 Keto susta jane shkaktar per paraqitje te defekte te ndryshme INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave ..

Sustat komanduse per TV LG EBR43584801

Sustat komanduse per TV LG EBR43584801 INFORMACION!​ Disa lloje te pllakave i kemi vetem nga nje cop ne stok dhe gjendja e stokut mund te ndry..

WiFI modul 17WFM21 per 17MB230 23367274

WiFI modul 17WFM21 per 17MB230 23367274..

Shfaq 1 nga 21 nga 21 (1 Page)
bookmark rocket phone