Drita per Projektor

Prisni pak sekonda deri sa te hapet PDF.
Vonesa e hapjes nvaret nga shpejtesia e internetit tuaj, keni durim !

Per te ditur se cfare llampe keni, na duhet modeli dhe tipi i projektorit, si dhe modeli i llampes.
Grid View:

Llamp per projektor 230W

€92,00

Llamp per projektor 230w OSRAM..

Llampe origjinale OSRAM per projektor 190W

€110,00

Llampe origjinale OSRAM per projektor 190WP-VIP 190W 0.8 E20.8..

Llampe per projektor 240W

€82,00

Osram llamp origjinale P-VIP240/0.8 E20.8 per projektor te ndryshem pa kornize...

Llampe per projektor 240W

€118,00

Osram llamp origjinale P-VIP240/0.8 E20.9 per projektor te ndryshem pa kornize...

Llampe per projektor BENQ 210W

€87,00

Kjo llamp projektori 5J.J3T05.001 perdoret per shume lloje te ndryshme te modeleve te projektorve BENQ..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone