Servisim LCD,LED,Pllazma TV

 

  

LCD / Plazma / LED - TV SERVICE CENTER
17 VITE SHKOLLIM DHE PERVOJE PUNE NE GJERMANI.
RIPARIM ME PJESE ORIGJINALE DIREKT NGA PRODHUESI.
 

MBI 50 CERTIFIKIME NGA VITI 1994
DISA NGA CERTIFIKATAT TONA :

 

 

DHE FIRMA TJERA SI :

TELEFUNKEN - JVC - PIONEER - SHARP - TOSHIBA - SKY - HAIER - WESTINGHOUSE - VIZIO - INSIGNIA - SANYO - NEC - BANK & OLUFSEN - THOMSON - ORION etj.

Shporta juaj e blerjes është bosh!

bookmark rocket phone