Invertor dhe stabilizues rryme

Grid View:

Invertor rryme me sinus te modifikuar 12V/230V 300W

€92,00

Invertor rryme me sinus te modifikuar 12V/230V 300WKy invertor kualitativ shëndrron tensionin 12V/DC (bateri) në 230V/AC, permanent 300W. Kyqja e mund..

Invertor special me rryme te pastert 1000W per pompa te nxemjes, / Me Garancion

€480,00

Invertor i paster rryme 1000W/12V. Ky invertor special prodhon tension te paster sikur rryma nga shteku dhe dedikohet per aparate te ndjeshme sikur LC..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone