Konvertues HDMI

Grid View:
-46%

Konvertues prej HDMI ne VGA

€15,00 €28,00

Konvertues prej HDMI ne VGA  Me kete konvertues mund te lidhet nje Resiver ose Llaptop HD ne nje projektor ose monitor.   ..

-46%

Konvertues HDMI ne A/V ose skart

€15,00 €28,00

Kjo pasije shendrron sinjalin HD ne A/V standart ose skart. Lidheni nje burim te HD sinjalit (Apple TV, Resiver Ipko, Kujtesa, Dreambox, Digital..

-46%

Konvertues sinjali prej A/V ose skart ne HDMI

€15,00 €28,00

Lidheni nje burim te video sinjalit DVD Player, Videorekorder, Resiverat analog (IPKO, Kujtesa, Dreambox etj.) DVR inqizues te kamerave e shume te tje..

-46%

Konvertues prej VGA ne HDMI

€15,00 €28,00

Konvertues prej VGA ne HDMI Me kete konvertues mund te lidhet nje PC ose Llaptop qe ka dalje VGA e te lidhet me nje TV ose projektor qe ka hyrje HD..

-16%

Komandim i resiverit, DVD, Video, HIFi etj. me dyer te mbyllura

€36,00 €43,00

Kjo paisje ju mundson komandimin e aparateve te ndryshme si resiverit, DVD, Video, Hifi e te tjera edhe pse jane te mshefuna ne komod (dollap) dhe nuk..

-15%

KONVERTER HDCP 2.2 ne 1.4

€56,00 €66,00

KONVERTER HDCP 2.2 ne 1.4Kjo paisje mundeson lidhjen e nje paisjes qe ka dalje te sinjalit HDMI 2.0 / HDCP 2.2 dhe shendrrimin ne nje sinjal HDMI 1.4...

-38%

Konvertues - Adaptor mini HDMI me VGA

€16,00 €26,00

Me kete konvertus eshte e mundshme me lidhe nje paisje me dalje mini HD me VGA si p.sh. GO PRO, llaptop, Tablet PC, foto aparate dhe kamera te ndryshm..

-42%

Konvertues HDMI ne VGA 15pin, 3.5mm stereo - 10cm

€14,50 €25,00

Konvertues HDMI ne VGA 15pin, 3.5mm stereo - 10cm Me kete konvertus eshte e mundshme me lidhe nje Lllaptop me dalje HD ose nje resiver HD Kujtesa,I..

Samsung One Connection Mini per TV

€90,00

Samsung lidhje prej mini ne HDMI Paisje e domosdoshme per disa modele te reja Samsung qe nuk kan asnje port, perveq qe te lidhen me kete paisje per..

Shfaq 1 nga 9 nga 9 (1 Page)
bookmark rocket phone