Konvertues te tjere

Grid View:

Adapter Displayport 1.1 ne DVI-I Dual Link 24+5)

€13,00

Adapter Displayport 1.1 ne DVI-I dual link,Ky adapter sherben per lidhjen e PC/Llaptopit me displayport ne monitor me DVI-I...

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI dhe VGA

€29,80

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI dhe VGAINTRODUCTIONThis is a USB-C to HDMI and VGA Adapter, The HDMI and VGA port (DP Altmode) allows you to connect an..

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI, RJ45, USB-C, 3X USB, MICRO/SD

€63,00

Adapter USB Type C 3.1 ne HDMI, RJ45, USB-C, 3X USB, MICRO/SDINTRODUCTIONThis is a USB-C to USB 3.0 with Gigabit Ethernet,USB-C charging port and HDMI..

-25%

Audio konvertues nga optik ne RCA cinch

€30,00 €40,00

  Konvertus audio nga optikel ne RCA Me kete konvertus mundsohet qe paisjet (TV ose Receiver) qe kan vetem audio dalje optik te lidhen me p..

Audio konvertues prej optik ne RCA + Bluetooth

€42,00

Audio konvertues prej optik ne RCA + BluetoothKonvertuesi D/A 192 kHz me marrës të integruar Bluetooth. Me këtë pajisje të vogël por të shkëlqyer, për..

-17%

AV Konvertues ne RF Koaksial

€40,00 €48,00

AV Konvertues ne RF KoaksialAudio Video konvertues ne sinjal RF koaxial. Kjo paisje dedkohet qe nje program resiveri toksor apo satelitor, kamer vezhg..

Vetem me Porosi

Digital to Stereo Audio Converter

Convert your digital audio signals (Toslink or Coaxial) to a left/right stereo audio signal  Perfect if your Audio Amplifier has too few or no ..

Konvertues 3G-SDI ode HD ne HDMI

€148,00

Konvertues 3G-SDI ode HD ne HDMIPerdore kete konvertues per shendrrim te nje sinjali HD- ose 3G SDI sinjal nje HDMI. Keshtu mundeni qe nje kamer me HD..

Konvertues Audio prej analog ne digjital optik

€30,00

Konvertues Audio prej analog ne digjital optikMe kete konvertues qe ka hyrje cinch ose AUX dhe dalje optik digjital mundesohet lidhja e burimi te zeri..

-29%

Konvertues sinjali audio/video ne antene

€18,00 €25,50

Konvertues sinjali audio/video ne antene. Me kete konvertus mundesohet shendrrimi i sinjalit nga skart ose komponent ne koaxial (anten) ne kanal 3 ..

Konvertues sinjali skart ne antene

€56,00

Konvertues sinjali skart ne anteneKonvertus I sinjalit prej Skart ne Koaksial (antene) ne kanalet C5-C12, S11-S41, C21-C69  Mundson hyrjen m..

Konvertues TWIN AV ne RF sinjal per hotele

€86,00

Audio/video modulator Twin-i dyfisht nga firma gjermane Axing mundeson lidhjen e dy resiverave toksor / satelitor ose te kombinohen te dy llojet qe pe..

-20%

Konvertus I sinjalit prej skart ne koaxial bashke me IR

€80,00 €100,00

Mundson hyrjen me skart kabell ose me qinq (RCA) dhe e shendrron sinjalin ne anten kabell (koaxial RF) dhe ky sinjal mund te percjellet permes kabllav..

-23%

Percjelles i sinjalit infra te kuqe 38 KHZ

€31,00 €40,00

Ky artikull eshte ne kombinim me artikullin me kode 3552754 Stereo Audio Video Sender over Coax + IR Return signal Watch and operate your DVD..

-18%

Percjelles i sinjalit infra te kuqe 56 KHZ

€33,00 €40,00

Ky artikull eshte ne kombinim me artikullin me kode 3552754 Stereo Audio Video Sender over Coax + IR Return signal Watch and operate your DVD..

Vetem me Porosi

RS-422/485 USB ZU 1X RS-422/485 KABEL MIT 9PIN ANSCHLUSS

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!   Specifikat per kete produkt - Shfleto PDF.   • Chip-Set : FTDI  ..

Shfaq 1 nga 16 nga 16 (1 Page)
bookmark rocket phone