Kabell per SAT dhe antene

Grid View:

Kabëll F në F për satelit - 2.5m, e certifikuar

€2,50

Kabëll F në F për satelit - 2.5m, e certifikuar Me këtë kabëll praktik mund të konektohen resiver të ndryshëm satelitor, kabllovik e..

-23%

Kabell per antene ose per kamere

€5,10 €6,60

Kabëll për antenë ose për kamerë, që mos me pas nevojë me shpu derën ose dritarën.Hochflexible Fensterdurchführung mit einer Länge von ca. 20 cm. Beso..

-25%

Kabell per antene ose per kamere

€1,50 €2,00

Kjo kabell speciale ju mundeson qe mos me shpu deren ose dritaren per resiver IPKO / Kujtesa e tjera. Palohet ne dere ose dritare.  Art:Fla..

Shfaq 1 nga 3 nga 3 (1 Page)
bookmark rocket phone