Perforcues sinjali

Grid View:

Perforcues antene 30db per shtepi dhe objekte te medha

€96,00

||CMIMI: 2x nga 85.00euro||      Perforcues antene 30db per shtepi dhe objekte te medha Ky perforcus antene 30 dB per shtep..

Perforcues antene deri ne 40db

€126,00

Perforcues antene deri ne 40db Perforcus profesional 40DB me 3 hyrje   ..

Perforcues i sinjalit te antenes 25DB

€60,90

Perforcues i sinjalit te antenes 25DB. Perforcues sinjali me 3hyrje dhe nje dalje. Perforcimi i sinjalit deri ne 25DB per hyrje. Punon me rryme 230..

-3%

Perforcues i sinjalit te antenes 28-32DB

€87,00 €90,00

Perforcues i sinjalit te antenes 28-32DB. Perforcues i fuqishem i sinjalit me 4 hyrje dhe nje dalje. Hyrjet FM/VHF LOW/HIGH dhe UHF  ..

Disponueshem

Perforcues i sinjalit te antenes dhe satelitit

€0,00

Perforcues i sinjalit te antenes dhe satelitit suitable for digital, 22 kHz compatible, can be used as line amplifier after Zusammenführu ng of ter..

Perforcues per antene 40 - 875 M Hz, max 20dB

€15,80

Perforcues antene per programet tokesore 40-875M Hz, max 20db Ky artikull eshte i nevojshem kur vendoset nje antene ne kulm ose ballkon per perforc..

-24%

Perforcus antene per UHF me 1 hyrje e 2 dalje

€32,00 €42,00

Perforcus antene per UHF me 1 hyrje e 2 dalje Ky perforcus I sinjalit te antenes te brezit UHF ka nje hyrje dhe 2 dalje, perforcimi rregullus prej ..

-27%

Vazhdues I kabllit HDMI deri ne 40m

€22,00 €30,00

Ky artikull eshte ne zbritje 39% Vazhdues special I kabllave HDMI pa nevoje furnizimi. Mundeson vazhdimin e kabllave Full HD  deri ne gjatesi ..

Shfaq 1 nga 8 nga 8 (1 Page)
bookmark rocket phone