SAT Multiswitch

Grid View:
Vetem me Porosi

COMMUTATEUR EN ETOILE BIS+RF

Vetem me porosi!..

-33%

Diseq -Zgjedhes i antenes me 4 hyrje dhe 1 dalje

€3,90 €5,80

Diseq - Zgjedhes i antenes me 4 hyrje dhe 1 dalje. Me kete artikull mund te lidhni 4 satelita (LNB-Sy) dhe ne anen tjeter lidhet nje resiver digjit..

Vetem me Porosi
Vetem me Porosi

Multiswitch ASCI 9 hyrje dhe 8 dalje

€110,00

Ky multiswitch (Multischalter) nga firma gjermane ASCI mundeson ne hyrje lehte dhe jo komplikueshem lidhjen e dy LNB (synave) quatro High / Low per dy..

Multiswitch per SAT 17 hyrje / 8 dalje

€220,00

  Multiswich per SAT me 17 hyrje dhe 8 dalje per Resivera si dhe hyrje Kujtes ose IPKO me nje kabell. Pra, me kete paisje mund te lidhen 4 syn..

Vetem me Porosi

OSP 908 S OSP908S,22010074,FUBA

Vetem me porosi! Multischalter zur Verteilung von 8 Satelliten-ZF-Ebenen und 1 terrestrischen Eingang auf 8 Teilnehmer.  ..

Vetem me Porosi
-19%

Percjelles/ndares i SAT sinjalit

€114,00 €140,00

Me kete paisje eshte e mundshme e pamundshmja! Mundeson ne ato vende ku ekziston vetem 1 kabell koaxial te barten 2 sinjale satelitore p.sh...

-25%

SAT Multiswitch per sistem njekabllor

€187,00 €250,00

Ky multiswitch mundeson ne ato vende ku egziston vetem lidhja kabllovike (kabell antena nje mbas nje neper dhoma ose banesa) qe te krijohet lidhje sat..

Vetem me Porosi
Vetem me Porosi
Shfaq 1 nga 12 nga 12 (1 Page)
bookmark rocket phone