Shperndares sinjali

Grid View:
-17%

Shperndares antene e murit TV/RADIO/SAT

€4,80 €5,80

Ky shperndares perdoret kur ne te njejtin kabell jane percjell sinjalet e Satelitit dhe kabllovikut dhe duhet te ndahen.  ..

-22%

Shperndares antene i 2 fishte 5-2450 MHZ

€2,35 €3,00

Shperndares antene i 2 fishte 5-2450 MHZ   ..

-15%

Shperndares antene i 8 fishte 5-2450MHZ

€5,75 €6,80

Shperndares antene i 8 fishte  5-2450MHZ  ..

-16%

Shperndares antene i gjashtefishte 5-2450MHZ

€5,40 €6,40

Shperndares antene i gjashtefishte  5-2450MHZ    ..

-28%

Shperndares antene i katerfishte 5-2450MHZ

€3,30 €4,60

Shperndares antene i katerfishte 5-2450MHZ  ..

-26%

Shperndares antene i trefishte 5-1000 MHZ 85DB digital

€2,75 €3,70

Shperndares antene i trefishte 5-1000 MHZ 85DB digital Type: Adapter Side 1: F-jack Side 2: 3x F-jack  ..

Vetem me Porosi

Shperndares antene i trefishte 5-2450MH

€0,00

Shperndares antene i trefishte 5-2450MH   ..

-16%

Shperndares antene me 2 dalje 5-1000 MHZ 4DB

€2,10 €2,50

Shperndares antene me 2 dalje 5-1000 MHZ 4DB 2-way F-distribution, F-jack input 1x to 2x F-socket outlet, with 2 mounting holes and 1 ground connec..

-30%

Shperndares antene me 4 dalje 5-1000 MHZ 7DB

€2,80 €4,00

Shperndares antene me 4 dalje 5-1000 MHZ 7DB  ..

-18%

Shperndares antene me 8 dalje 5-1000MHZ 11DB

€5,10 €6,20

Shperndares antene me 8 dalje 5-1000MHZ 11DB  HF-Anschlüsse: FAnzahl Eingänge: 1Anzahl Ausgänge: 8Frequenzbereich: 5 MHz - 1000 MHzAbzweig-/ ..

Shperndares i 6 fisht 5 deri 1000MHZ MI

€3,80

Shperndares i 6 fisht 5 deri 1000MHZ MIShperndares i sinjalit RF te antenes me 1 hyrje dhe 6 dalje 5 deri 1000MHZ MI 10db per sistem kabllor ..

Shperndares i antenes per 2 SAT Receiver

€7,20

Shperndares i antenes per 2 SAT Receiver,  lidhje kabllovike dhe Radio  ..

-23%

Shperndares i sinjalit te antenes.

€2,00 €2,60

2-fish-shperndares mini 5-1000MHZ, 3,9dB  ..

-37%

Shperndares i sinjalit te SAT dhe Kabllovik

€3,80 €6,00

Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur! Ne ato raste ku deri ne dhome ekziston vetem nje kabell i antenes, mirepo deshirohet qe per..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!  ..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Shperndares sinjali Isolation: 25dB, Splitting 500Mhz: 10dB return loss 500Mhz: ≥ 18dB.  ..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!  ..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!  ..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Shperndares sinjali..

Vetem me Porosi

Shperndares sinjali

€0,00

Kete artikull mund ta keni vetem me porosi!  ..

-13%

Shperndares sinjali

€4,70 €5,40

Shperndares i antenes per SAT Receiver, lidhje kabllovike dhe radio.  ..

-21%

Shperndares special antene

€5,50 €7,00

Ky shperndares antene per SAT, kabllovik dhe Radio perdoret per ato vende ku kabllat jane te endun nje mbas nje (prej dhome ne dhome) dhe deshirohet t..

-35%

Shperndares special i sinjalit SAT dhe antenes 5-2450MHz

€3,90 €6,00

Mundeson ndarjen e sinjalit te antenes (kabllovik) 5-860Mhz dhe SAT 950-2450Mhz Me kete shperndares mund te beni te pamunduren te mundur! Ne ato r..

Shfaq 1 nga 23 nga 23 (1 Page)
bookmark rocket phone