MATRIX

Grid View:

HDMI Matrix 4 hyrje - 2 dalje 4K (2160P@30Hz), 3D dhe Full HD (1080p)

€148,00

Distribuon 4 sinjale HDMI në rezolucione të ndryshme dhe audio dixhital me kanale të shumëfishta në 2 ekrane.Karakteristikat:Mbështet 4K (2160P@30Hz),..

Shfaq 1 nga 1 nga 1 (1 Page)
bookmark rocket phone