Ndryshues - Switch HDMI

Grid View:

HDMI Ndares (Switch) 2.0 4K 2 hyrje / 1 dalje 3D, 4K*2K@60HZ

€34,00

HDMI Ndares (Switch) 2.0 4K 2 hyrje / 1 dalje 3D, 4K*2K@60HZPermes kesaj paisje keni mundesi ti lidhni 2 paisje te ndryshme ( resiver, dreambox, plays..

HDMI Switch 4 hyrje / 1 dalje me rezulucion deri ne 4K

€30,00

HDMI Switch 4 hyrje / 1 dalje me rezulucion deri ne 4KNdares i HDMI sinjaleve me 4 hyrje dhe 1 dalje. Kjo piasje dedikohet edhe ne ato raste kur ne TV..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone