Kembe per TV

Grid View:

Kembe universale per TV 23" - 70"

€38,00

Kembe universale per TV 23" - 70"KarakteristikatMbajtës universal për vendosjen e një televizori në tavolin, komodin ose në dollape të dhomës së ndenj..

Kembe universale per TV 37" - 70"

€58,00

Kembe universale per TV 37" - 70"TV kembe per te gjithe llojet e firmave Samsung, LG, SONY, Grundig, Toshiba, JVC, Toshiba, Telefunken, Fuego, Vivax, ..

Kembe universale per TV prej 23" - 43"

€36,00

Kembe universale per TV prej  23" - 43"Ju mungojn kemba e televizorit? Ky eshte mbajtës universal për vendosjen e një televizori në tavolin ..

Kembe univerzale per TV 37 deri 70inch

€37,00

Kembe univerzale per TV 37 deri 70inchNe kete dy kembe mund te vendosen televizor me madhsi display-i prej 37 deri ne inch qe kan pesh deri ne 35kg. L..

Mbajtes / Kembe per TV prej 13" deri ne 37inch

€25,00

Mbajtes / Kembe per TV prej 13" deri ne 37inchKembe univerzale prej 13 deri ne 37inch me pesh maksimale 35kgMund te perdoret per TV dhe monitor te ndr..

Shfaq 1 nga 5 nga 5 (1 Page)
bookmark rocket phone