Mbajtes per Altoparlanta

Grid View:
-28%

2 Cope - Mbajtes per altoparlant deri ne 15kg

€15,00 €20,70

2 Cope - Mbajtes univerzal per altoparlanta te ndryshem dhe fleksibel qe mundeson montimin e altoparlantave ne tavan ose ne muri. Eshte levi..

Mbajtes altoparlanti universal 2 cope max. 4.5kg

€60,00

Mbajtes altoparlanti universal 2 cope max. 4.5kgKy mbajtes eshte universal dhe posedon lloje te ndryshme te vrimave per altoparlant te ndryshem.Pershk..

Shfaq 1 nga 2 nga 2 (1 Page)
bookmark rocket phone