Levizes manual dhe motorik

Grid View:

Mbajtes Levizes Per TV deri ne 85''

€117,00

Mbajtes levizes deri 85"Ky mbajtes ka 10 vite garancion !!Ky mbajtes levizes special mundeson vendosjen e televizorave LCD/LED deri ne 85". Permes ket..

Mbajtes levizes per TV prej 13" deri 65" - 50kg

€56,00

Mbajtes levizes per TV prej 13" deri 65" - 50kgVESA classification:75x75, 100x100, 200x100, 200x200, 300x200, 300x300, 400x200, 400x300, 400x400TV / M..

Vetem me Porosi

Mbajtes levizes per TV prej 32" deri 70" / 40kg

Mbajtes levizes per TV prej 32" deri 70" / 40kgfeatures     Can be swiveled 90 ° to the left or right (depending on the mounting direct..

Mbajtes levizes prej 37 - 85" - 60 kg i zi

€74,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !!Mbajtes levizes prej 37 - 85" - 60 kg i ziKy mbajtes eshte shume stabil dhe dedikohet per televiziona LCD/Pllazma/LE..

-23%

Mbajtes levizes special deri ne 45kg

€59,80 €78,00

Mbajtes levizes special deri ne 45kg Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes levizes special per vende te ngushta, kende te dhomes, muri ne f..

Na Kontaktoni per Cmimin Aktual

Mbajtes motorik me teledirigjues per LED dhe LCD TV prej 32-60" (81-152CM)

Mbajtes motorik per LED dhe LCD TV prej 32-60" (81-152CM)   Bildschirmdiagonale: 81,28cm (32..

-43%

Mbajtes motorik per LCD/Plazma Samsung 32 deri 55 inch

€70,00 €122,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !!Ky mbajtes dedikohet vetem per modelet Samsung qe jane prodhar deri ne vitin 2010 Origjinal Samsung mbajtes autom..

-43%

Mbajtes per LCD dhe Monitor (42") MAX. 30KG

€18,90 €33,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per LCD dhe Monitor  (42") MAX. 30KGUniversal wall bracket for flat screen TV’s. Suitable for scree..

Mbajtes per LCD dhe Monitor (42") MAX. 30 KG

€33,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor (42") MAX. 30 KGUniversal wall bracket for flat screen TV’s. Suitable for screens of 10 – 32” or max. 30 kg. The bracket i..

-37%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 25,4 CM - 58,4 CM (10"-23") MAX. 30 KG

€11,90 €19,00

Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Universal wall bracket for flat screen TV’s. Suitable for screens of 10 – 23” or max. 30 kg. The bracket is able..

-41%

Mbajtes per LCD dhe Monitor 81,28 CM (32") ose MAX. 20 KG

€18,90 €32,00

Mbajtes per LCD dhe Monitor  81,28 CM (32") ose MAX. 20 KG. Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Permes ketij mbajtesi levizes ju mund te rre..

-44%

Mbajtes per TV / Monitor qe leshohet teposht 25 - 58 cm (10-23") - 8 kg

€14,80 €26,40

  Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per TV / Monitor qe leshohet teposht 25 - 58 cm (10-23") - 8 kgKy mbajtes dedikohet per monito..

Mbajtes tavani per TV prej 23 deri 42" deri ne 40kg

€44,50

Mbajtes tavani per TV  prej 23 deri 42" deri ne 40kgSpecifikimet teknike- Gjatësia e rregullueshme: 605/655/705/755/805/855 mm- Kalimi i kabllit ..

-32%

 Mbajtes per LCD dhe Monitor 25,40 CM - 81,28 CM (10"-32") MAX. 30KG

€16,00 €23,60

  Ky mbajtes ka 10 vite garancion !! Mbajtes per LCD dhe Monitor 25,40 CM - 81,28 CM (10"-32")  MAX. 30KG..

Shfaq 1 nga 14 nga 14 (1 Page)
bookmark rocket phone