Statik

Grid View:
-35%

Mbajtes per 2 paisje Audio/Video deri 10kg

€24,00 €37,00

Ky mbajtes mundeson vendosjen e 2 aparateve si Receiver, DVD ose ngjashem. Poashtu posedon hapsiren per mshefjen e kabllave. Montohet lehte. Flexib..

-18%

Mbajtes per Audio/Video deri 25kg

€18,00 €22,00

Mbajtes per Audio/Video deri 25kg Ky mbajtes mundson vendosjen e resiverit,perforcusit,DVD,Video etj.Montohet lehte dhe mund te fshihen kabllat. ..

-47%

Mbajtes statik per TV / Monitor prej 14" deri 40" - max. 20kg

€9,00 €17,00

Mbajtes statik per TV / Monitor prej 14" deri 40" - max. 20kg Ky mbajtes mund te montohet poashtu tek televizorat 40inch te firmes Samsung si dhe t..

-47%

Mbajtes statik per TV / Monitor prej 26" deri 42" - max. 35kg

€9,00 €17,00

Mbajtes statik per TV / Monitor prej 26" deri 42" - max. 35kg Ky mbajtes per TV dedikohet per televizora LED deri ne 50 inch dhe LCD/Pllazma deri n..

-33%

Mbajtes statik per TV prej 23" deri 42" - max. 50kg, vetem 14mm larg muri

€14,80 €22,00

Mbajtes statik per TV prej 23" deri 42" - max. 50kg, vetem 14mm larg muriKy mbajtes i holle vetem 14mm e bene televizionin te duket si nje fotografi. ..

-20%

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 40'' - max. 35kg

€16,70 €21,00

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 40'' - max. 35kg Mbajtes per TV LCD 32-40'' max. 35kg Mbajtes statik per lloje te ndryshem te televizorave L..

-37%

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 55'' - max. 55kg, vetem 8mm larg muri

€14,90 €23,50

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 55'' - max. 55kg, vetem 8mm larg muri  Mbajtes per TV LED deri ne 55'' max.55 kg Ky mbajtes i holle per..

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 60” - max. 50kg, vetem 14mm larg muri

€25,00

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 60” - max. 50kg, vetem 14mm larg muri Ky mbajtes i holle vetem 14mm e bene televizionin te duket si nje fotogra..

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 65" - max. 100kg

€18,00

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 65" - max. 100kgNe kete mbajtes mund te montohen televizoret LED, Pllazma, LCD deri ne 100kg pesh.Madhsia e displa..

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 70" - max. 75kg, vetem 8mm larg muri

€42,00

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 70" - max. 75kg, vetem 8mm larg muri Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 8mm larg muri dhe e..

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 84" - max. 80kg

€30,00

Mbajtes statik per TV prej 32" deri 84" - max. 80kgNe kete mbajtes mund te montohen televizoret LED, Pllazma, LCD deri ne 80kg pesh. Madhsia e di..

-33%

Mbajtes statik per TV prej 32'' deri 55'' - max. 45kg, vetem 8mm larg muri

€15,00 €22,50

Mbajtes statik per TV prej 32'' deri 55'' - max. 45kg, vetem 8mm larg muri Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 8mm larg muri dhe..

Mbajtes statik per TV prej 42" deri 70'' - max. 50kg, vetem 14.5mm nga muri

€30,00

Mbajtes statik per TV prej 42" deri 70'' - max. 50kg, vetem 14.5mm nga muri Ky mbajtes i holle per TV LED dhe Smart TV eshte vetem 14mm larg muri d..

Shfaq 1 nga 13 nga 13 (1 Page)
bookmark rocket phone